Minori infectați cu coronavirus, în Italia. Printre ei, o fetiță de 4 ani

Minori infectați cu coronavirus, în Italia. În Italia, au fost raportați primii minori care s-au îmbolnăvit cu coronavirus. Printre ei este și o fetiță de 4 ani.

 O fetiță în vârstă de 4 ani, infectată cu coronavirus


Oficialii din Lombardia au anunțat că printre cazurile de îmbolnăvire cu coronavirus se numără și un minor, o fetiță în vârstă de 4 ani, a notat agenția Reuters.

Citește și: Încă un italian care a călătorit in România, infectat cu coronavirus

În total, șase copii italieni au fost confirmați drept infectați. Numărul total al persoanelor decedate în Italia din cauza coronavirusului a crescut la 12, în timp ce numărul persoanelor infectate a depășit 370. După două luni de la startul epidemiei, la nivel global, coronavirusul a făcut peste 2.700 de victime și peste 81.200 de cazuri de îmbolnăviri. România nu a raportat niciun caz de îmbolnăvire pe teritoriul țării noastre.

Doi cetățeni italieni, care au călătorit în România, bolnavi de coronavirus

Doi cetățeni italieni, care au călătorit în România, au fost confirmați că sunt infectați cu coronavirus. Un italian de 51 de ani, care l-a însoţit în România pe bărbatul de 71 de ani infectat, are şi el coronavirus.

Un alt italian infectat cu coronavirus a fost în România, a anunțat miercuri Prefectura din Rimini. Acesta a călătorit cu italianul de 71 de ani în Craiova.

A doua persoana infectată care a vizitat România este un bărbat de 51 de ani din localitatea Piandimeleto (regiunea Marche). El a fost în România alături de bărbatul în vârstă de 71 de ani.

Italianul în vârstă de 51 de ani este în carantină în propria locuinţă, iar starea sa nu este gravă. Bărbatul în vârstă de 71 de ani este internat în continuare la Rimini în stare gravă „stabilă”. Autorităţile italiene verifică acum starea persoanelor care au intrat în contact cu cei doi italieni.

Autoritățile române au anunțat că verifică aceste informații și că vor oferi detalii în cel mai scurt timp posibil.site news

Lasă un răspuns