Ministrul Sănătății merge personal in Neamț, după ce a demis din funcție șeful spitalului

Florin Apostoaie, director Spitalul Județean Neamț, a anunțat vineri, că aseară a primit ordin de revocare din partea ministrului Sănătății. El conducea interimar spitalul din 4 aprilie.

„Având în vedere situația de urgență, probabil dl ministru s-a gândit să pună în locul meu un medic cu experiență în epidemiologie de la DSP”, a declarat Apostoaie.

Nelu Tătaru, însoțit de coordonatorul regional desemnat pentru gestionarea crizei de COVID 19 în Regiunea NE, Lucian Indrei, se vor afla astăzi în județul Neamț, pentru a verifica situația din Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț.

„Nelu Tătaru, ministrul Sănătății se va afla astăzi în județul Neamț, acolo unde va verifica situația din Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț.

Ministrul Sănătății va discuta cu autoritățile administrative și medicale locale, dar și cu personalul medical din unitatea sanitară.

Nelu Tătaru va fi însoțit de coordonatorul regional desemnat pentru gestionarea crizei de COVID 19 în Regiunea NE, Lucian Indrei”, anunță Grupul de Comunicare Strategică. site news

Lasă un răspuns