Ministrul Sănătăţii, dezvăluire emoționantă în prima zi de Paște

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a povestit în prima zi de Paşte, la un post de televiziune central, că şi-a petrecut Sărbătorile Pascale acasă, în familie, în izolare. Acest lucru după mai mult de o lună în care nu şi-a văzut soţia şi copilul.

”Am petrecut Paştele acasă, cu soţia şi copilul, în izolare ”

Am petrecut Paştele acasă, cu soţia şi copilul, în izolare. La mine, a fost după cinci săptămâni în care nu fusesem acasă. La mine, la Huşi, am văzut că s-a respectat izolarea”, a spus Nelu Tătaru, duminică.

” Paştele este cea mai veche şi importantă sărbătoare a creştinătăţii ”

Paştele este cea mai veche şi importantă sărbătoare a creştinătăţii, care a adus omenirii speranţa.

Este Sărbătoarea familiei celebrată întotdeauna împreună cu cei dragi. Anul acesta este unul special, în care trebuie să înțelegem că vom sărbători altfel, spre binele nostru și al apropiaților.

Viața noastră s- a schimbat, trăim vremuri de nesiguranță, cu restricții pe care nu le credeam posibile. Din nefericire, în această luptă am pierdut vieți și unii dintre noi sunt acum în doliu, iar alții îngrijorați pentru cei care luptă cu boala. Este necesar ca în aceste 2 săptămâni critice să menținem, mai mult că niciodată, restricțiile și regulile de distanțare socială, chiar dacă este şi mai greu în acest momente. În acest fel vom salva viețile noastre și ale apropiaților și ne vom reuni curând sănătoşi „, a transmis Nelu Tătaru. site news

Lasă un răspuns