Ministrul care și-a pus cenușă în cap pe Facebook! De ce are regrete

Regrete de ministru! Monica Anisie, ministrul Învățământului, și-a cerut scuze într-un mesaj pe Facebook cu privire la vizita la școlile cu toaletă în curte din Județul Ialomița. Ea a intrat într-o clasă în care a auzit o învățătoare țipând la copii.

Scuzele ministrului Anisie 

”Nu am fost în acea școală pentru doamna învățătoare, dar sunt un om căruia chiar îi pasă de copii, elevii mei pot depune mărturie. Aș fi vrut să fiu mai calmă în acea interacțiune și este regretabil că, pentru moment, nu am fost atentă la prezența presei și expunerea copiilor, lucru pentru care îmi pare rău”, a scris ministrul Monica Anisie, pe Facebook. 

 Ministrul Anisie a decis să își ceară scuze după ce mai mulți profesori, experți în educație și lideri de opinie au criticat-o pentru felul în care a făcut, marți, vizita inopinată la școlile din mediul rural din Ialomița. Ministrul Educației scrie în postarea de pe Facebook că regretă faptul că nu a fost mai atentă deoarece a expus copiii.

 Monica Anisie, împreună cu presa, a intrat marți în clasă peste învățători pentru a-i întreba cum fac cu elevii atunci când aceștia vor să meargă la toaleta din curtea școlii. Monica Anisie a vizitat școlile din localitățile Axintele și Sălcioara din județul Ialomița. site news

Lasă un răspuns