Mingea care a curmat două vieți, a mamei, de 40 de ani, și a fiului, de 8 ani… Familia Kennedy este pusă, din nou, la grea încercare!

Cu două zile în urmă, Maeve Kennedy Townsend, de 40 de ani, nepoata lui Robert Fitzgerald Kenedy, și fiul ei, Gedeon, de 8 ani, s-au urcat într-o canoe ca să recupereze o minge, ce fusese luată de apele Golfului Chesapeake Bay, în Maryland, Washington. Din nefericire, a fost o decizie fatală, pentru că apele Golfului sunt străbătute de curenți puternici – cei doi nu s-au mai întors niciodată la țărm… La scurt timp, pe țărm au apărut nenumărați salvatori, însă canoea, în care se aflau cei doi membrii ai familiei Kennedy, dispăruse la orizont. După câteva ore de cercetări, mica barcă a fost găsită răsturnată, dar fără trupurile celor doi dispăruți.

Așadar, tragediile în familia Kennedy nu se mai opresc

  • Și totul a-nceput cu asasinarea președintelui John Fitzgerald Kennedy, Dallas, 22 noiembrie, 1963!
  • La doar 5 ani distanță, fratele președintelui, Robert, care era senator și ministru al Justiției, a fost și el asasinat, în noaptea de 5 spre 6 iunie, 1968, în bucătăria Hotelului Ambasador, din Los Angeles, unde senatorul sărbătorea Victoria în primele state din California.
  • Și doliul în familie avea să revină după 31 de ani, în urma morții lui John Fitzgerald Kennedy Jr., ultimul fiu al președintelui JFK, și al soției sale, Caroline Bessette. A fost vorba de un accident aviatic, la manșa avionului prăbușit în apele Oceanului Atlantic, în care se aflau cei doi soți, aflându-se chiar Kennedy Jr. Aceștia se îndreptau spre Martha’s Vineyard, pentru a participa la nunta vărului lor, Rory Kennedy
  • În 2012, altă nenorocire – fosta soție a lui Robert Francis Kennedy Jr., pe numele ei Maria Richardson Kennedy, s-a sinucis în grădina vilei sale din Bedford, New York. În ultima perioadă era foarte deprimată și devenise dependentă de alcool, spune presa americană.
  • Nici anul trecut familia Kennedy n-a fost iertată ocolită de nenorociri – Saoirse Roisin Kennedy Hill, o domnișoară de doar 20 de ani, a fost ucisă de o supradoză de droguri
  • Și revenim la tragedia de zilele trecute și spunem că Maeve Kennedy Townsend, femeia dispărută din canoe, alături de fiul său, este sau era, nu știm cum să spunem corect, pentru că cele două trupuri n-au fost găsite nici până acum, fiica lui Kathleen Kennedy, la rândul ei fiica cea mai mare a lui Robert Kennedy, fratele președintelui JFK. Lucra la Universitatea Georgetown și era căsătorită cu avocatul David McKean. În afară de Gedeon, cuplul mai are alți doi copii,Gabrielle, de 7 ani, și Toby, de numai 2 ani!

Blestemul care a căzut asupra familiei Kennedy se ține de 57 de ani! Nimeni nu știe de unde a apărut acest blestem, ce păcate mari au făcut membrii acestei familii de politicieni. Sigur, în cazul de față să spunem că s-a dorit recuperarea unei mingii, dar cât de scump să fi fost acel balon, de au determinat-o pe mamă și pe copilul ei să se urce într-o canoe, care se dezechilibrează destul de ușor. Dar vorbele sunt de prisos!  

Cea mai importantă parte a Familiei Kennedy

Lasă un răspuns