Milionarul Murad inaugurează la vară complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere: a băgat 40 de milioane de euro în fosta „Perlă a litoralului”

Omul de afaceri Mohammad Murad va finaliza, în această vară, renovarea complexului hotelier Amfitreatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, achiziționat în 2017-2018 de la Josef Goschy. Complexul ar urma să aibă 1.200 de camere și 3.000 de locuri și să fie transformat într-un resort de 4 stele all inclusive, în urma unei investiții de 40 de milioane de euro, sumă în care este inclusă și achiziția hotelurilor.

Vor fi cinci hoteluri într-un complex de 1200 de locuri, proiect tipic Murad

Complexul hotelier all inclusive din sudul litoralului va fi redeschis la Olimp și va include hotelurile Amfiteatru, Panoramic, Belvedere, dar şi hotelurile Majestic și Craiova, ultimul fiind achiziționat recent de Murad de la frații Micula cu 1,6 milioane de euro. Hotelul Craiova are acum două stele, iar cele două corpuri de clădire însumează 163 de camere sunt amplasate la doar 75 de metri distanță de plajă.

Citește și TAROM și-a prezentat cel mai nou avion cumpărat pentru cursele interne și externe.

Murad a achiziționat hotelul aflat în vecinătatea compelxului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere de la fraţii Micula, iar în vecinătatea complexului se află și hotelul Majestic, achiziționat de Murad la începutul anului 2000. Toate acestea se vor uni într-un resort care urmează să fie cel mai mare din sudul litoralului, pe un teren de 85.000 de metri pătrați.

Există riscul ca unul dintre hoteluri să nu fie gata

Potrivit oficialilor companiei, aceasta speră să deschidă complexul în vară şi să primească primii turişti după redeschidere, dar există riscul ca unul dintre hoteluri să nu fie gata la termen. Mohammad Murad deține aproape 4.000 de locuri de cazare pe litoral, în mai multe hoteluri din Năvodari, Mamaia, Jupiter, Olimp și Neptun.

Vezi și licitația de sute de milioane de euro pentru plajele de la mare, care este soarta acestora.

În paralel, omul de afaceri a preluat și hotelul Lido din București, dar și hotelul Prahova din Neptun, tot de la frații Micula. De altfel, omul de afaceri mai deţine încă trei hoteluri în București, care funcționează sub brandul Phoenicia.

De asemenea, Murad deține și lanțul de restaurante Spring Time și fabrica de conserve Mandy, iar antreprenorul a construit în ultimii zece ani circa 2.000 de locuințe în blocuri și vile în București și Constanța. site news

Lasă un răspuns