Bill Gates promite că nu va folosi vaccinul anti-coronavirus pentru a introduce cipuri în oameni

Miliardarul Bill Gates investește miliarde de dolari în construirea a șapte fabrici pentru fabricarea unui vaccin anti-coronavirus

Miliardarul american Bill Gates a anunțat vineri că va finanța, prin fundația sa, construirea a șapte fabrici pentru șapte vaccinuri anti-coronavirus aflate în teste (vaccinuri – candidat). A anunțat Business Insider, care citează un clip video făcut public de Gates. Fundația deținută de Bill și Melinda Gates este cunoscută pentru finanțarea multor cercetări legate de epidemii.

Miliardarul american Bill Gates va construi șapte fabrici

Fondatorul Microsoft a declarat că e conștient de faptul că în final probabil doar două vaccinuri vor fi alese pentru producția în masă, ceea ce înseamnă că restul de cinci fabrici pe care le construiește se vor fi dovedit inutile.

Cu toate acestea, Gates a spus că e important ca toate cele șapte vaccinuri – candidat să aibă la dispoziție o fabrică în caz că vreunul dintre ele va ajunge la producția de masă.

”Chiar dacă vor fi alese doar două vaccinuri, finanțăm toate cele șapte fabrici ca să nu pierdem timpul așteptând întâi vaccinul bun și construind abia apoi fabrica”, a spus Gates.

Cât despre pierderea banilor pentru fabricile care se vor dovedi inutile, Gates a spus că ”în situația în care se pierd mii de vieți și trilioane de dolari, merită să riscăm pierderea câtorva miliarde de dolari”. site news

Lasă un răspuns