Miliardar japonez își caută parteneră pentru o călătorie în spațiu

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa, primul turist spațial ce va face o călătorie în jurul Lunii, a primit 20.000 de oferte din partea persoanelor care doresc să îl însoțească în voiaj. 

Omul de afaceri a postat recent un anunț matrimonial, afirmând că a apelat la această soluție din cauza singurătății pe care o simte la vârsta mijlocie.

Maezawa va fi primul turist care va călători în jurul Lunii la bordul unui vehicul al companiei private de transport spațial SpaceX, fondată de Elon Musk. Călătoria este programată pentru cel mai devreme 2023. Maezawa, în vârstă de 44 de ani , om de afaceri în domeniul modei, va fi prima persoană care va ajunge în jurul Lunii de la cea mai recentă misiune americană Apollo, care a avut loc în 1972. Omul de afaceri nu a făcut publică suma pe care a plătit-o pentru călătoria în spațiu.

Miliardarul a încheiat recent o relație cu o actriță japoneză și a anunțat că așteaptă răspunsuri de la „tinere în vârstă de 20 de ani și peste”, care își doresc să se bucure de viață la maximum.

Alegerea unei partenere va fi tema unei emisiuni pentru un seviciu de streaming online, AbemaTV.

„Am trăit exact cum am vrut până acum”, a declarat Maezawa, care are trei copii cu două femei diferite. „Am 44 de ani. Pe măsură ce se fac simțite sentimente de singurătate și gol, singurul lucru la care mă gândesc este să iubesc mai departe o singură femeie”, a explicat miliardarul în anunțul dat publicității.

Yusaku Maezawa este fondatorul companiei de modă Zozo, fiind pasionat de artă și mașini sport. site news

Lasă un răspuns