Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, fost membru PSD, anunţă că a bătut palma cu PNL

Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, susţine că va fi o decizie rapidă în PNL privind candidatura sa din partea acestui partid. El a adăugat că sunt posibile două variante.

Mihai Chirica anunţă că a bătut palma cu PNL

Respectiv o candidatură cu susţinerea liberalilor sau intrarea în cursă din postura de membru PNL.

“Înţeleg că va fi o decizie cât se poate de rapidă în interiorul PNL. Voi candida fie susţinut de PNL, dar posibil şi ca membru PNL, asta va fi decizia lor. Este o experienţă pe care vreau s-o trec cu succes. Vorbim de un parteneriat pe care l-am legat pe termen lung şi sper să fie în beneficiul ieşenilor, nu al meu“, a declarat primarul municipiului Iaşi, într-un interviu la TVR Iaşi, potrivit news.ro

Mihai Chirica acceptă să devină membru PNL

Întrebat dacă acceptă să devină membru PNL, Mihai Chirica a răspuns: “Dacă este conform parteneriatului pe care l-am propus, atunci da“.

Citește și: Liberalii, sprijin total pentru Nicușor Dan, anunță Ludovic Orban

Surse din cadrul PNL Iaşi afirmă că la sfârşitul acestei săptămâni este programat Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al filialei, iar în cadrul şedinţei ar urma să fie discutată venirea în partid a primarului municipiului Iaşi.

În urmă cu două săptămâni, tot în cadrul unei şedinţe a BPJ, a fost o discuţie informală pe subiectul Chirica, fără să se ia nicio decizie. site news

Lasă un răspuns