facebook

Michelle Obama îl acuză pe Donald Trump că i-a provocat depresie

Fosta primă doamnă a Americii, Michelle Obama, spune că suferă de „un grad redus de depresie” în parte din cauza preşedintelui Trump, scrie The New York Post.

„Am de-a face cu o formă de depresie de grad scăzut. Nu doar din cauza carantinei, ci şi din cauza conflictelor rasiale şi doar văzând ce face această administraţie”, a spus Michelle Obama în noul ei podcast.

Michelle Obama spune, referitor la viața ei, că încearcă să îşi păstreze rutina zilnică pentru a se simţi mai bine.

„Încerc să mă asigur că mă antrenez, deşi au existat perioade de-a lungul acestei carantine când nu am putut să fac nimic. Moralul meu e ridicat atunci când mă simt sănătoasă, când sunt înconjurată de oameni buni”, a adăugat ea.

Soţii Obama locuiesc în continuare în Washington DC, casa lor se află la mai puţin de doi km de Casa Albă, într-un cartier liniştit de vile, informează Mediafax.

Situația în SUA a fost extrem de tensionată în ultima perioadă, atât din cauza restricțiilor impuse de pandemie, cât și din cauza protestelor Black Lives Matter care au debutat la 26 martie, ca urmare a uciderii lui George Floyd în timpul arestării. site news

Lasă un răspuns