Metroul din Drumul Taberei se deschide astăzi, 15 septembrie

UPDATE 11.36 Președintele Klaus Iohannis participă, marți, 15 septembrie, de la ora 12.00, la deschiderea liniei de metrou M5 Eroilor – Drumul Taberei.

Știrea inițială

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat, luni, 14 septembrie, că magistrala de metrou M5 Drumul Taberei – Eroilor se deschide începând de marți, 15 septembrie.

„Suntem pregătiți să dăm în trafic cu călători magistrala de metrou M5 Drumul Taberei – Eroilor în cursul zilei de mâine, 15 septembrie. După semnarea celor două procese verbale de recepție la terminarea lucrărilor, respectiv la punerea în funcțiune, pe data de 11 septembrie, am anunțat public că Metrorex va realiza o serie de activități administrative astfel încât, începând cu data de 15 septembrie, magistrala M5 să poată fi dată în exploatare cu călători în condiții de siguranță și confort”, a spus Bode.

Citește și Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Cum se vor desfășura alegerile locale

Magistrala 5 de metrou are 10 staţii: Secţiunea Râul Doamnei – Eroilor (PS Opera), este compusă din 10 staţii de metrou şi un depou: Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2. Proiectul a costat Bugetul de stat 3,3 miliarde de lei. site news

Lasă un răspuns