Metoda coronavirus, înșelăciune în plină epidemie: „A sunat, a zis că e fratele meu și că are coronavirus, să îi trimit repede 200 de milioane”

O femeie din Constanța a fost la un pas să fie victima unei înșelăciuni incredibile, după ce a fost sunată pe telefonul fix de acasă de un bărbat care i-a spus că e fratele ei și a leșinat la serviciu. Femeia a anunțat Poliția și apoi a povestit totul.

„Ieri (n.r. – marți) între 11 și 11.30 a sunat fixul, eram cu mama mea acasă. Ea a răspuns la telefon, nu știu ce a vorbit, dar a început să plângă și să țipe, Bogdane, Bogdane, unde ești. Am venit repede lângă ea, i-am luat telefonul. Și am zis: ia spune, Bogdane, ce e? Și el a zis: Mihaela, mi-a zis pe nume, Mihaela tu ești, ce mă fac, ce mă fac?! A început să plângă, să se vaite.

Escroc care s-a dat drept fratele ei

Mi-a zis că a plecat la muncă, a leșinat, a venit salvarea și i-a pus mască de oxigen, l-au internat la Spitalul de Boli Infecțioase și m-a găsit cu virusul. Și mi-a spus: îmi trebuie aparat de ventilație și a venit managerul spitalului la mine și a zis că îmi trebuie 200 de milioane să îmi iau aparat de ventilație.”, a povestit Mihaela.

Ea spune că bărbatul de la telefon a cerut acești bani și când i-a zis că îl va suna înapoi, după ce vorbește cu alte rude, a mărturisit că nu are voie să fie sunat.

Până la urmă, împreună cu alt frate și cu iubita lui Bogdan au reușit să vorbească cu acesta, care i-a liniștit și așa au aflat că a fost vorba despre o tentativă de înșelăciune, după celebra metodă accidentul. site news

Lasă un răspuns