Mesajul ministrului de Interne pentru români

Mesajul lui Marcel Vela din a doua zi de Paște pentru români. Ministrul anunță o „acțiune” specială

În a doua zi de Paște, ministrul de Interne, Marcel Vela, a publicat pe pagina sa de facebook un mesaj pentru cetățenii români.

Se declară mulțumit de felul în care românii au înțeles să respecte regulile, de Paște. „Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop”, a scris ministrul de Interne pe Facebook.

Marcel Vela le-a mulțumit românilor pentru urările de Paște, spunând că „au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forță și energie pentru acțiunile viitoare”.

Dovada dumneavoastră de respect și patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă și vă spun din suflet MULȚUMESC! Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop, iar dumneavoastră ați înteles acest mesaj întru totul. Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii față de cetățeni și față de România”, a scris ministrul pe Facebook. site news

Lasă un răspuns