Megastarul NBA Kobe Bryant, mort într-un accident de elicopter, în California

Vestea sfârșitului de săptămână vine din SUA, acolo unde presa relatează decesul legendarului Kobe Bryant, într-un accident de elicopter. Informația a fost relatată inițial de site-ul TMZ, apoi preluată de CNN, AS, Marca sau Gazzetta dello Sport. Bryant, unul dintre cei mai buni jucători din istoria NBA, avea doar 41 de ani.

Conform, TMZ elicopterul privat al lui Bryant a căzut în Calabasas, statul California. Niciuna dintre persoanele din elicopter nu a supravieţuit, fiind confirmate cinci decese.

Bryant, care s-a retras din activitatea sportivă în aprilie 2016, după 20 de ani petrecuţi la LA Lakers, era căsătorit şi avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, ultima născută în iunie 2019.

Vezi aici de ce Bryant a fost unul dintre cei mai mari baschetbaliști din istorie.

Kobe Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţionat de 18 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor, transmite News.ro.

Vezi aici cel mai locant accident petrecut la noi în acest weekend.

În urma lui Kobe rămân mii de momente de magie în tricoul celor de la Los Angeles Lakers. Mai ales că a jucat doar pentru această echipă vreme de doua decenii.

Cauza accidentului este investigată de autoritățile americane.

Câteva dintre performanțele lui Bryant în baschet:

De cinci ori campion al NBA
18 prezențe în All Star Game
De două ori ales MVP al finalei NBA (2009, 2010)
De 4 ori ales MVP-ul All Star Game
De 11 ori selecționat în echipa ideală a NBA
De două ori cel mai bun marcator din NBA (2006, 2007). site news

Lasă un răspuns