Mega-scandal, Trump a dat presei poze nud cu Melania

Un jurnalist american afirmă că preșdintele a dat presei poze cu soția sa dezbrăcată pentru a distrage atenţia presei. Totul se întâmpla în mijlocul unui scandal electoral dinaintea alegerilor din 2016. Corespondentul CNN la Casa Albă, Kate Bennett, este cea care susține într-o carte aceste acuzații. Ea adaugă că Melania l-ar suspecta pe Roger Stone, fost consilier al președintelui, că s-ar afla în spatele publicării fotografiilor nud. Pozele au fost făcute în perioada în care lucra ca model. Evident, atât Stone cât și soția sa sau Melania Trump au negat aceste alegații. Jurnalista CNN insistă, în cartea sa spunând că prima doamnă „refuză încă să creadă” aşa ceva.

Ce îi unea pe Stone și Trump, maeștrii manipulării

La vremea respectivă, Stone nu avea un rol formal în campania Trump, părăsind-o în august 2015. El a rămas însă aproape de Trump, uniți de un talent aparte. Ei aveau știința utilizării vieții personale ca mod de distragere a atenției presei. Teoria care circulă este că Trump ar fi ordonat trimiterea în presă a fotografiilor pentru a distrage atenţia de la propriul scandal. E vorba de scandalul familiei Khan, care îi afecta şansele de a deveni preşedintele SUA.

Negări în serie, soțiile scoase la înaintare

Într-o declarație trimisă către Guardian, secretarul de presă al Casei Albe, Stephanie Grisham, a declarat: „Doamna Trump este surprinsă de declaraţiile lui Kate Bennett. Biroul nostru a lucrat cu Kate crezând că în carte va face o treabă cinstită. Din păcate, include multe detalii și opinii false, arătând că doamna Bennett a vorbit cu multe persoane anonime care nu o cunosc pe prima doamnă. Este dezamăgitor când oamenii, în special jurnaliștii, scriu cărți cu informații false doar pentru a profita din prima familie a Americii”. Și soția lui Stone, Nydia a trimis un text-declarație afirmând că tot „ce s-a afirmat în cartea lui Kate Bennett este categoric fals și complet ilogic. (…)

Pozele nud cu Melania, obișnuință pentru Trump

În 2016, Trump spunea că fotografiile au fost „făcute pentru o revistă europeană înainte de a o cunoaște pe Melania.  În acel moment soția sa era „unul dintre cele mai de succes modele. A făcut multe fotografii, inclusiv pentru coperte și reviste importante. „În Europa”, a spus Trump, „astfel de imagini sunt foarte la modă și obișnuite”. Un purtător de cuvânt al campaniei a declarat pentru CNN că nu este „nimic jenant”. Alte imagini nud cu Melania Trump, luate în avionul lui Trump, au fost publicate în revista GQ în 2000. Însuși Trump „a cerut ca fotografiile să fie livrate la biroul său”, a spus revista în 2016. Cartea va fi publicată azi, dar Casa Albă știa de multă vreme de existența ei, iar Trump și Melania au încercat să folosească apropierea Crăciunului pentru a face poze în care totul să pară senin.

Lasă un răspuns