Medic celebru, acuzat de viol de o pacientă, care venise la consult împreună cu soțul ei. Pe numele doctorului există 20 de plângeri

Medic celebru, acuzat de viol de o pacientă, care venise la consult împreună cu soțul ei. O femeie a sunat la poliție să anunțe că ginecologul la care mersese pentru un consult a încercat să o violeze. Femeia era însoțită de soțul ei. Agenții de la Secția 1 au mers de urgență la fața locului, iar medicul și soțul femeii au fost duși la audieri.

Medic celebru, acuzat de viol de o pacientă, care venise la consult împreună cu soțul ei

„Medicul ginecolog Josef Kopp, singurul care are autorizație în Capitală să efectueze avort pe cale medicamentoasă, este acuzat că în seara zilei de vineri ar fi încercat să violeze o pacientă în cabinetul său.

Femeia a alertat imediat Poliția, iar la fața locului s-au deplasat mai mulți agenți de la Secția 1. Pacienta care îl acuză pe doctor de tentativă de viol, Josef Kopp, dar și soțul reclamantei au fost duși la Secție unde au fost audiați mai multe ore.

Citește și Șofer în stare avansată de ebrietate, escapadă nocturnă periculoasă la volanul autobuzului!

Josef Kopp a fost de-a lungul timpului implicat în mai multe scandaluri. Unele dintre pacientele lui l-au acuzat că au fost mutilate pe viață în timpul procedurilor de chiuretaj”, informează România TV.

Josef Kopp se apără şi susţine că femeile care l-au acuzat de aceste fapte nu ar mai fi dorit să plătească consultaţiile, acesta fiind motivul pentru care s-au întors împotriva lui cu plângeri penale.

Tot medicul mai spune că pe numele lui ar fi de fapt 20 de plângeri, neştiind însă motivele fiecărei acuzaţii. Mai mult, doctorul ginecolog crede că i se vrea răul.

„Anul trecut am fost cu una, noi facem avorturi medicamentoase. A venit, s-a făcut pentru ea, pentru întreruperea sarcinii medicamentos. După cateva ore a venit cu un tip și a cerut banii înapoi. A fost chemată poliția și s-a rezolvat problema. S-a dus la medicina legală și nu s-a descoperit nimic. E o mincinoasă”, a spus doctorul Josef Kopp, în exclusivitate la Antena 3.

Lasă un răspuns