Meciul care decide titlul în Liga 1! Craiova – CFR Cluj, se joacă luni

Toate calculele pentru titlu în Liga 1 au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. După victoria de aseară 2-0 în fața celor de la FCSB, CFR Cluj a trecut pe prima poziție în clasament. Are două puncte mai mult decât contracandidata la titlu, Universitatea Craiova. Oltenii ar fi trebuit să joace și ei aseară, dar meciul a fost amânat, după ce la Astra au fost descoperiți mai mulți fotbaliști cu coronavirus. LPF trebuie să ia o decizie în privința acestui meci, dar programarea lui până pe 3 august nu este posibilă. Aceea este data când UEFA trebuie să primească numele echipelor care vor juca în sezonul următor în Cupele Europene. Luni seara va avea loc întâlnirea Universitatea Craiova – CFR Cluj, cea care va decide titlul.

Calculele pentru titlu

Există trei scenarii posibile, iar meciul dintre Astra și Craiova ar mai conta într-o singură situație.

  1. Universitatea câștigă meciul cu CFR Cluj. În acest caz o depășește pe campioana en-titre cu un punct și devine noua campioană a României.

2. Dacă CFR Cluj câștigă va fi campioană.

3. În cazul în care meciul de luni se termină la egalitate, clujenii ar avea 2 puncte mai mult decât Craiova, care ar avea însă un meci mai puțin, cel cu Astra. În aceste condiții titlul s-ar decide la comisii.

Lasă un răspuns