Meci de tenis pierdut într-un mod nemaivăzut

O partida rară de tenis a avut loc luni, la turneul ITF din Doha, unde premiile au o valoare totală de 15.000 de dolari. Ucraineanul Artem Bahmet a pierdut meciul cu thailandezul Krittin Koaykul fără a câștiga niciun punct  în timpul partidei.

 Krittin Koaykul, al optulea favorit al întrecerii, și Artem Bahmet au  jucat luni meciul din primului tur al turneului ITF din Doha. Sportivul din Thailanda a câștigat spectaculos, cu scorul 6-0, 6-0, în doar 22 de minute. Cel maii surprinzător a fost modul în care a jucat adversarul lui.

În imaginile prezentate de Marca, Artem Bahmet joacă ca un amator, ținând racheta cu dificultate în mână, lovind fără forță și de multe ori pe lângă minge.

Suspiciuni legate de pariuri

Potrivit cotidianului spaniol, există zvonuri că Artem Bahmet ar lucra pentru o agenție de pariuri. Ziariștii mai scriu că ucraineanul s-ar fi aflat la primul său meci de tenis din carieră.

Nimeni nu a reușit să dea amănunte, până în prezent, despre cum a reușit el să intre pe tabloul unui turneu dotat cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari.

Lasă un răspuns