Mascații au greșit adresa și au intrat peste o femeie cu doi minori: li se întâmplă de multe ori asta și nici măcar nu-și cer scuze

Clipe de groază pentru o mamă și cei doi copii ai ei, de 8 și 10, care s-au trezit în această dimineață cu mascații în casă. Strigătele polițiștilor cu cagule i-au trezit din somn pe micuți. Aceștia s-au refugiat plângând în camera mamei lor. Au urmat bătăi violente în ușa de la intrare. iar apoi mascații au năvălit în casă. „Nu știam ce să fac, le-am dat actele, le-am spus că este o greșeală, dar tot insistau cu mandatul de percheziție, copiii plângeau. Cei mici erau foarte speriați. Am chemat Ambulanța au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni…intră și ne omoară iar apoi își cer scuze. Nu au ascultat nimic. M-am prezentat, le-am spus cum mă cheamă, ei nimic strigau continuu ‘Unde-i, undei?’ și-mi fluturau hârtiile alea de nici nu apucam să văd pe cine caută”, ne-a declarat mama copiilor, potrivit brasovstiri.ro.

Vezi și nou val de percheziții la Primării, cum cumpărau mobilier fictiv de la firme fantomă.

Descinderea oamenilor legii, autorizată de Tribunalul Brașov în viza pe un brașovean învinuit de constituire de grup infracțional și infracțiuni informatice. După lămurirea lucrurilor, mascații și-au mutat percheziția la corpul de casă corespunzător.

Ce au pățit doi pensionari în vizită la viitorul ginere, mascații i-au lăsat mască

Nu e prima oară când mascații greșesc adresa. Doi pensionari din Bucureşti nu vor uita prea curând prima întâlnire cu viitorul lor ginere. Veniseră cu fiica lor în vizită în casa iubitului fetei, când pe uşa apartamentului au năvălit mascaţii. Agenţii de la trupele speciale căutau o femeie suspectă de înşelăciune, care, potrivit evidenţei populaţiei, locuia la acea adresă. Până să se convingă că cei din apartament habar n-aveau cine e suspecta, poliţiştii au respectat întocmai procedurile. Ei au îndoit uşa cu berbecul, i-au trântit pe jos, i-au ameninţat cu arma şi i-au percheziţionat pe „suspecţi”. Iar pe cei mai puţin „cooperanţi” i-au convins cu patul armei. Apoi au plecat fără să-şi ceară scuze.

Iubita proprietarului i-a întâmpinat pe agenţi în holul apartamentului. ubitul fetei nu era acasă când s-a întâmplat totul. A venit într-un suflet, când tânăra cu care urmează să se căsătorească l-a sunat plângând speriată. Când Corneliu Riegler a ajuns acasă, poliţiştii tocmai plecau.

Citește și despre altă gafă uriașă a mascaților care au săltat aiurea o femeie de pe stradă.

Viitorul socru al profesorului de istorie şi-a scos un certificat medico-legal care atestă rănile de pe braţe. Deşi victimele susţin că mascaţii au făcut exces de zel, reprezentanţii poliţiei spun că intervenţia a respectat întocmai procedura obişnuită. site news

Lasă un răspuns