Masca de protecție, obligatorie și în acest municipiu din România, după Constanța

Masca de protecție va deveni un lucru obișnuit pentru timișoreni. În municipiul Timișoara, măștile și mănușile sunt obligatorii, începând cu 22 aprilie, în magazine. Dar și în mijloace de transport în comun precum și în spații închise din instituții.

Timișoara, al doilea municipiu din România care introduce astfel de restricții

Timișoara este al doilea municipiu, după Constanța, care introduce obligativitatea purtării măștilor și mănușilor, pentru protecția împotriva Covid-19.

Hotărârea a fost anunțată de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, Decizia intră în vigoare din dată de 22 aprilie 2020, fiind adoptată din inițiativa Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

Timișorenii mai trebuie să știe că s-au alocat trei zile de grație pentru a se putea acomoda sau conforma obligativității de a purta măști și mănuși în mijloace de transport în comun, în magazine și în alte spații închise.

Obligativitatea purtării măștilor și mănușilor s-a mai instituit și în alte localități cu număr mare de persoane infectate cu Covid-19, din județele Constanța, Suceava, Iași, Maramureș, Vaslui. site news

Lasă un răspuns