Masca de față purtată de Kate Middleton a creat isterie în rândul doamnelor

Nu e nevoie decât de câteva ore (sau, în unele cazuri, de câteva minute), pentru ca tot ceea ce Kate Middleton poartă să se vândă. Acest lucru a dus chiar la prăbușirea site-ului web care vinde modelul de mască purtat de Kate, ținând cont de numărul mare de persoane care au încearcat să își procure cea mai recentă descoperire în materie de modă la nivel regal.

Deși „efectul Kate Middleton” nu este cu siguranță nimic nou, a trecut ceva timp de când nu a mai influențat lumea modei, dar acum, iată, este din nou în acțiune.

Căutările pe internet au crescut cu 185%

Pe 4 august, Ducesa de Cambridge a avut prima ieșire publică din luna aceasta. Kate a arătat uimitor într-o rochie albă cu nasturi până jos marca Suzannah și Tabitha Simmons, dar în timp ce atât rochia, cât și pantofii ar fi putut provoca o frenezie în materie de modă, masca ei cu model floral a fost cea care a atras atenția tuturor. Atât de mult încât, în mai puțin de 24 de ore, căutările pe internet pentru „mască florală” au crescut cu 185%, potrivit companiei Lyst.

Nu este un secret că oamenii cumpără măști de față peste tot în lume. Până la urmă, este cel mai esențial accesoriu al verii 2020. Dar dintr-o singură mișcare, Middleton a făcut ca măștile de față cu design floral să fie mai populare decât au fost vreodată. Ca de obicei, masca regală pentru față din bumbac marca Amaia s-a vândut imediat după apariția Ducesei.

Când Kate și Katie fac ceva…

Ba mai mult, Kate Middleton a dovedit versatilitatea modelului de mască pe 5 august, prin purtarea acesteia combinată cu o  rochie Emilia Wickstead, ce avea un imprimeu floral diferit.

Middleton nu este singura persoană notabilă care poartă măștile cu design floral. Katie Holmes a purtat ​​și ea un model cu design floral, practic, fără oprire. Și de fiecare dată când Kate și Katie fac ceva, domnișoarele și doamnele care le urmăresc acestora orice mișcare… fac și ele.

Lasă un răspuns