Mărturie dură a fetei duse cu forța să întrețină relații sexuale cu edilul liberal chiar în primărie

Diana avea aproape 17 ani când a fost răpită de un proxenet care a dus-o în comuna Mogoșești Siret. Acolo a fost obligată să întrețină relații sexuale cu primarul Damian Butnariu. Deși au trecut 13 ani de la calvarul pe care l-a trăit, a depus mărturie despre perioada cumplită în care a fost victima unei rețele de trafic de carne vie din Pașcani, relatează Ziarul de Iași. Este o mărturie dură desăre drama la care a fost supusă.

Tânăra, care nu și-a dezvăluit identitatea, locuiește acum într-o localitate din apropierea Pașcaniului. A povestit că era eleva unui liceu tehnologic din Pașcani, în momentul în care a fost răpită de proxenetul Adrian Buduroi. Individul a dus-o la Primăria Mogoșești Siret, unde a fost obligată să întrețină relații sexuale cu primarul Damian Butnariu. „Am fost luată de la discotecă de Buduroi Adrian, împreună cu alte două fete. Am fost duse la Mogoşeşti Siret, la Primărie. Acolo făcuse ziua inaugurarea sediului, iar în noaptea aia am intrat înăuntru”, a declarat tânăra care susține că a fost abuzată sexual de primar.

Vezi ce spune primarul acuzat după ce povestea a ajuns în tota presa din România.

A avut nevoie de consiliere psihologică

După ce a fost exploatată de rețeaua de traficanți, Diana spune că a fost nevoită să meargă la psiholog. Afirmațiile sale sunt susținute și prin documentele din dosarul în care fostul ei proxenet este acuzat de trafic de minori și condamnat în primă instanță la 15 ani de închisoare cu executare „Am făcut recuperare şi mulţumesc lui Dumnezeu mi-am revenit după trauma pe care am avut-o. Acum sunt ok. Nu intenționez să fac nimic mai departe. Nu vrea să îmi aduc aminte nimic. Au fost momente care au fost groaznice. Acum, nu mai vreau să îmi aduc aminte ce a fost acolo”, a depus mărturie femeia.

Mama Dianei spune că fata s-a întors bătătă, sătenii spun că primarul e băiat bun

Și mama Dianei, aflată acum în străinătate, a vorbit despre calvarul pe care l-a trăit fiica ei. Diana avea în jur de 16-17 ani, nu avea 18 ani când s-a întâmplat. „Când a ajuns acasă, a adus-o şi a aruncat-o în ogradă. Am găsit-o jos, leşinată, în curte şi am chemat salvarea, am dus-o la Iaşi. Era bătută toată. Ştiu că a luat-o din Paşcani şi a dus-o la un primar”, spune mama tinerei.

Află cum au reacționat sătenii când au auzit ce a făcut primarul lor, cum ăl apără pe acesta.

Deși au aflat că primarul e acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore traficate, localnicii din Mogoșești Siret spun că edilul este un „băiat de nota 10”. (site news)

Lasă un răspuns