Marius Şumudică, internat la Spitalul Floreasca.Verdictul dur al medicilor

Antrenorilor turcilor de la Gazientep FK, Marius Șumudică (48 de ani), a ajuns la spital, fiind internat de urgență, din cauza unei bronhopneumonii. El a revenit în București pentru a petrece sărbătorile cu familia, dar va fi internat câteva zile la Floreasca, pentru îngrijiri medicale.

„Am făcut bronhopneumonie. Am fost la spital și-n ziua meciului, în Turcia. Am făcut perfuzie, am bătut, seara am venit acasă, în România, și trei zile am fost la pământ. Sunt pe antibiotice, mi-e foarte rău. Doctorii nu vor să-mi dea drumul acasă, spun că e foarte periculos”, a declarat Marius Șumudică.

Doctorii i-au recomandat să se odihnească câteva zile și să nu se întoarcă la echipa din Turcia, unde are meci cu Malatyaspor, duminică.

Marius Şumudică a avut un meci plin de suspans în ultima etapă, în care Gaziantep a învins cu 4-3 pe Kasimpașa, un rezultat care permite echipei sale să se mențină în prima jumătate a clasamentului Turciei.

„Am promis că o să câștigăm 20-21 de puncte în prima jumătate a campionatului. Avem deja 23. Îmi felicit jucătorii, fanii și staff-ul meu. Ne așteaptă un meci greu cu Malatyaspor, săptămâna viitoare. Orice se poate întâmpla în acest campionat”, a spus Marius Șumudică site news

Lasă un răspuns