Mario Iorgulescu, crucificat de logodnica tânărului mort în accident

Tragedia provocată de Mario Iorgulescu este fără margini! Familia lui Daniel Vicol suferă enorm în urma pierderii tânărului de 24 de ani, după ce maşina condusă de Mario Iorgulescu, un Aston Martin, a intrat pe contrasens, provocând un accident mortal.  

Logodnica lui Daniel Vicol este dărâmată de durere și vrea ca Mario Iorgulescu să sufere și să se chinuie.

„Ultimele trei luni? Au devenit zile şi nopţi îngrozitoare, nimic nu mai e cum a fost. Nu mai am familie, nu mai am nimic… La început, mă gândeam că moare şi el (n.r. – Mario Iorgulescu)… Şi asta îmi doream. 

Sinceră să fiu, ar fi o pedeapsă prea mică să moară…A murit şi gata, nu mai ştii nimic. Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani, să vină şi să se târască în faţa lui, asta îmi doresc. Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. Probabil, de aia nici n-a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal. 

Vreau cu ajutorul celor care se ocupă de acest caz să ajungem într-un punct în care Mario Iorgulescu să-şi primească pedeapsa care trebuie. Eu, în momentul de faţă, din cauza lui Mario Iorgulescu sufăr, nu sufăr degeaba. Vicol n-a murit pur şi simplu… 

Mi-aş dori de Crăciun ca Vicol să vină înapoi acasă. Să-şi vadă copilul cât a crescut, să-şi vadă familia…Să fie totul cum a fost….Mi-aş dori ca Mario Iorgulescu să plătească, să fie aici prezent, să-şi ia pedeapsa pe care o merită faţă de greşeala pe care a făcut-o faţă de mine, faţă de familia mea.  

Dacă l-aş vedea pe Mario Iorgulescu acum? Cred că ar trebui să mă controlez să nu sar la gâtul lui…I-aş pune copilul ăsta în faţa lui şi l-aş întreba cum i se pare că copilul ăsta a rămas fără tată de la patru luni din cauza lui. Cum se simte el, aşa ca om, ca suflet să vadă un copil atât de mic şi să realizeze că nu mai are tată din cauza lui…Asta aş vrea…Să-i văd reacţia. 

Preferam să stea Vicol 15 ani în puşcărie…Vreau să se întâmple în aşa fel încât să fie foarte chinuit (n.r. – Mario Iorgulescu), să sufere foarte mult cum o să sufăr şi eu de acum încolo, toată viaţa. Trebuie să se întoarcă în România, să dea piept cu dezastrul pe care l-a lăsat în urmă, să vadă un copil fără tată, un copil orfan”, sunt declarațiile sfâșietoare ale Patriciei Esmeralda. site news

Lasă un răspuns