Marile împăcări de Crăciun 2019. Vedete care au acordat o a doua șansă

Se spune că, de Crăciun, toate drumurile duc spre casă, unde te așteaptă cei dragi. Sărbătorile de iarnă i-au făcut pe Oana Roman, Călin Geambașu, Andreea Mantea și Connect-R să acorde o a doua șansă celor cu care erau certați sau despărțiți.

Oana Roman și Marius Elisei

La începutul lunii decembrie, Oana Roman (43 de ani) a uimit mass-media din România, după ce a anunțat că s-a despărțit de Marius Elisei (32 de ani), pentru simplul motiv că nu se mai înţelegea cu acesta.

Marius şi-a luat hainele şi a plecat din casa din Pipera, pe care soţia lui a achiziţionat-o chiar vara trecută. Însă, Marius a început să-i trimită mesaje de amor Oanei, care au făcut-o pe vedetă să-i mai acorde o a doua șansă.

Săptămâna trecută, cei doi porumbei au fost împreună la Fashion Kids România, unde fetiţa lor, Isabel, a defilat într-o prezentare de modă pentru creatoarea de modă Svetlana Karahan. 

Ajunul Crăciunului i-a prins pe Oana şi Marius lângă bradul împodobit şi au despachetat cadouri alături de fiica lor, apoi s-au aşezat la masă ca o familie adevărată.

Călin Geambașu a îngropat securea războiului

După doi ani de scandaluri, Geambașu senior şi Junior au decis să se împace. Se pare că cel care a făcut primul pas este Călin Geambaşu (43 de ani).

Înduioşat de problemele de sănătate pe care le-a avut Petre Geambaşu (76 de ani), care a fost internat în spital, fiul rebel a pus mâna pe telefon şi l-a sunat.

„Cineva mereu trebuie să facă primul pas… Se apropie Ajunul Crăciunului şi ar trebui să ne cuplăm cu tot Sinele la Iubire şi Împăcare, sărbătorind Naşterea Domnului. Crăciunul nu este despre cadouri…Le mulţumesc celor care m-au îndemnat să-l sun pe tatăl meu aflat acum în spital, chiar dacă a trebuit să aflu acest lucru din presă, nu de la el. I-am ascultat pe acei oameni buni şi mi-am urmat inima. L-am sunat şi am vorbit vreo 20 de minute. După 2 ani. Poate tatăl meu va simţi, va reflecta şi va înţelege din cele ce i-am spus. Deocamdată, îi doresc să se facă Bine!”, a povestit Călin Geambașu pe pagina sa de Facebook.  

Andreea Mantea, poză de Crăciun cu tatăl copilului ei

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au lăsat deoparte neînțelegerile dintre ei, de dragul copilului lor, David.

„Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut o înţelegere. Au fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie”, spunea Cristian Mitrea recent.

Connect-R s-a împăcat cu Misha

Divorțul dintre Connect-R și Misha a șocat pe toată lumea, însă, cei doi au rămas prieteni, pentru fiica lor, Maya.

”Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus!”, mărturisea cântăreţul în vara lui 2018.

Iată că sărbătorile de iarnă din 2019 i-a prins în formulă de trei, reuniţi în jurul bradului site news.

Lasă un răspuns