Marcel Vela știa de scandalul sexual de la Interne, dar s-a făcut că plouă. Rușinică!

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, ar fi aflat de cazul polițistei care își acuză superiorul de șantaj și hărțuire sexuală imediat după ce s-a instalat în fruntea instituției. Potrivit unor surse judiciare apropiate situației, ministrul de Interne ar fi fost informat, prin documente, de existența plângerii penale a femeii.

Situaţia de la DALI ar fi intrat şi în atenţia Corpului de Control al Ministrului, doar că structura ar fi stabilit că pretinsele fapte semnalate ar fi avut un caracter normal.

Ministerul de Interne confirmă existența plângerii penale

„Referitor la informațiile apărute în spațiul public privind o situație de pretinsă hărțuire sexuală și șantaj între doi salariați ai Ministerului Afacerilor Interne, vă confirmăm că există o plângere penală privind faptele menționate mai sus.

Ministerul Afacerilor Interne va sprijini organele de anchetă pentru clarificarea situației de fapt și aflarea adevărului. Totodată, vă informăm că, în scop preventiv, la nivelul structurilor din care cei doi fac parte s-au dispus măsuri în consecință. 

Citește întreaga poveste a scandalului sexual dintre înaltul ofițer și polițistă

De asemenea, a fost dispusă măsura cercetării disciplinare față de persoana reclamată”, este răspunsul reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne la solicitarea Cancan. site news

Lasă un răspuns