Foto: Facebook

Marcel Vela îndeamnă la solidaritate, responsabilitate și patriotism. Ce mesaj a transmis românilor cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis românilor un mesaj cu ocazia sărbătorilor Pascale. Un îndemn la solidaritate, responsabilitate și patriotism a fost postat de ministru pe pagina sa de Facebook.

”Ne-am început acest an cu o mare provocare. Când aşteptam cu toţii venirea primăverii, vremurile aveau să ne pregătească ceva cu totul nou, ceva nemaitrăit de niciunul dintre noi. Prima dată am crezut că nu ne poate afecta, dar, apoi, realitatea a fost cu totul alta.

Ne-am adaptat neîncetat şi am început să privim mai mult spre valorile cu adevărat importante. Ne-am dat seama că doar respectând anumite reguli, reguli care nu sunt uşoare, respectăm viaţa noastră şi pe cea a celor dragi nouă. Pentru acest lucru, vreau să vă mulţumesc.

Da, acest Paşte este diferit. Este un altfel de moment care reuşeşte, poate, ceea ce nu au reuşit celelalte. Să realizăm că trebuie să fim uniţi, că trebuie să fim solidari, că trebuie să fim responsabili şi că trebuie să fim patrioţi. De această dată, ne rugam pentru același scop și ne unim în rugăciune ca să cerem sănătate și zilele care ne lipsesc atat de mult. Vă mulțumesc pentru fiecare efort depus, nu a fost și nu este ușor, dar lucrurile marețe nu au fost niciodata ușor de realizat. Vă doresc tutror un Paste binecuvantat și multă, multă sănătate! Hristo a înviat” a fost mesajul pe care Marcel Vela l-a transmis românilor. Site news

Lasă un răspuns