Marcel Ciolacu sare în apărarea Sorinei Pintea.Ce l-a revoltat pe liderul PSD

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, consideră că este revoltător faptul că fostul ministru, Sorina Pintea, a fost transportată de oamenii legii, încătușată, prin fața camerelor de filmat.

Marcel Ciolacu sare în apărarea Sorinei Pintea

Marcel Ciolacu susține că asta este justiție televizată. El se arată revoltat pentru că nu se respectă drepturile omului.

Citește și: Sorina Pintea, decizie șocantă luată în arest La ce a renuat fostul ministru al anătății

”Este revoltător cum pentru unii se găsesc soluții pentru a le fi respectate drepturile, iar pentru alții, nu. Ceea ce am văzut cu toții ieri în cazul Sorinei Pintea este un odios dublu standard în respectarea drepturilor fundamentale ale omului!

Îmbrâncirea și târârea în cătușe pe scările spitalului a unui om aflat în suferință nu au nimic de a face cu justiția. Justiția trebuie să se facă de către judecători și în sala de judecată, nu la televizor!

Spectacolul public prin care se distrug viețile unor oameni trebuia să înceteze demult.

Politica e una, și acolo #PSD a luat măsuri clare. Dar cine va răspunde pentru toată această umilință publică la care este supusă acum Sorina Pintea dacă, în final, va fi achitată la fel ca Ludovic Orban?!”, scrie Marcel Ciolacu.

Fostul ministru al Sănătății a fost dusă, marți seara, la spital, pentru un consult medical de specialitate, anunță Poliția Capitalei. Fostul ministru al Sănătății a mers la unitatea medicală cu cătușe la mâini. Pintea a mai fost la spital și luni. Medicii care au consultat-o acolo au decis că nu este nevoie de internare. La fel s-a întâmplat și marți seara. Ea a fost condusă înapoi în arest după ce a fost consultată la policlinica MAI. La ieșirea din sediul policlinicii, ea a refuzat să vorbească cu presa. site news

Lasă un răspuns