Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru PNL: Opriți-vă, neisprăviților! Faceți odată ceva pentru oameni! Testați-i și reporniți economia!

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, le transmite un mesaj dur liberalilor. El critică modul în care PNL acţionează în criza coronavirus.

Mesajul lui Ciolacu

„Roman – ești un mare mincinos! Te-au pus #stăpâniiPNL să minți ca un nerușinat pentru a acoperi incompetența Guvernului tău și a baronilor voștri din județe! În Suceava, Timiș, Arad, Brașov sau Deva, conduse de ani de zile de PNL, sunt #focare de infecție necontrolate unde mor oameni și tu dai vina tot pe PSD?! Nu ți-e rușine?! Mor oameni, neisprăvitule. Pentru că PNL este incompetent și nu face nimic!

Uită-te în Maramureș, Bistrița, Galați, București, Iași, Buzău, Dolj, Neamț sau multe alte județe să vezi ce au făcut primarii noștri și președinții de CJ! Au alocat de urgență bani și au cumpărat aparate de testare PCR. Dar și teste și echipamente de protecție. Au dezinfectat localitățile și au luat măsuri reale în sprijinul populației. Totul, fără niciun sprijin de la #GuvernuldeIncompetenți! Voi doar le-ați pus bețe-n roate. Pentru că atât puteți! În schimb, sunteți primii la făcut afaceri cu hotelurile voastre unde îi duceți pe oamenii în carantină! Fiți siguri că pentru toate furturile de acum veți răspunde!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

„Uită-te, neisprăvitule, la cei de la PSD!”

„Uită-te, neisprăvitule, la cei de la PSD! Nu s-au testat, pe șest, ca baronul tău Flutur! Au muncit zi și noapte pentru sănătatea oamenilor. De aia nu sunt focare în județele lor!

Tu minți ca un nerușinat. Ca să acoperi faptul că Guvernul #OrbanNUtestează. Minți ca un nerușinat ca să acoperi că nu cumpărați aparate de testat. Minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul Orban nu cumpără echipamente de protecție. Minți ca un nerușinat. Ca să acoperi raportările false!

Opriți-vă, neisprăviților! Lăsați politica. Faceți odată ceva pentru oameni! Testați-i și reporniți economia!”, transmite Marcel Ciolacu. site news

Lasă un răspuns