Manda și Tudose, poziții-cheie în PSD. Unul scapă PSD de proști, celălalt, de condamnați

Manda și Tudose, poziții-cheie în PSD. Unul scapă PSD de proști, celălalt, de condamnați. Fostul premier PSD, Mihai Tudose, se va ocupa, împreună cu europarlamentarul PSD Claudiu Manda, de campania electorală a social-democraților la alegerile locale și parlamentare.

Manda și Tudose, poziții-cheie în PSD. Unul scapă PSD de proști, celălalt, de condamnați

Într-o declarație pentru presă locală, Tudose a spus că pe listele PSD nu vor exista condamnați definitiv. Manda a spus și el, luna trecută, la o ședință de partid, că PSD nu mai trebuie să propună „proști” în funcții publice.

“E onorantă poziția. Eu și domnul Manda nu fugim de muncă și încercăm să facem tot ce putem astfel încât noul PSD să arate așa cum trebuie, așa cum își doresc românii. Va fi o selecție riguroasă a candidaților. Am înțeles din declarațiile liberalilor că se chinuie să caute un candidat care să o bată pe Firea.

Noi nu vrem candidați care să bată pe nu știu cine, ci candidați care să facă ceva pentru comunitate, care să cunoască problemele oamenilor și să fie apreciați în comunitate.

Citește și Tudose, controversă legată de cardul bancar. Situație jenantă, din care s-a scos cu cash: Cu friptura în mână, le-am spus să-şi mănânce cardurile

Nici măcar o singură persoană care să fie condamnată definitiv nu va candida sub sigla PSD. Asta trebuie uitată! Nu va exista nici măcar un singur candidat condamnat definitiv”, a spus Tudose pentru debraila.ro. site news

Lasă un răspuns