Managerul Institutului Fundeni, demis

Adriana Cotel, în vârstă de 35 de ani, managerul Institutului Clinic Fundeni, a fost demisă vineri, ea fiind numită în fruntea spitalului de fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea. 

Ea o înlocuise la începutul lunii noiembrie în funcţie pe Alina Tănase, care fusese numită manager interimar al IC Fundeni la mijlocul lunii august.

Medicul Anca Coliţă este noul manager al Institutului Clinic Fundeni, anunţă Ministerul Sănătăţii.

„Victor Costache, ministrul Sănătăţii, a dispus în data de 28 noiembrie 2019 revocarea din funcţie a doamnei Adriana Cotel, manager interimar al Institutului Clinic Fundeni şi înlocuirea acesteia cu conf. dr. Anca Coliţă. Adriana Cotel era numită în funcţia de manager interimar conform Legii 95/2006 până la revocarea unilaterală din funcţie, dar nu mai mult de şase luni”, informează MS Premierul Ludovic Orban a declarat recent , într-o conferință la Ministerul Sănătății, că vor fi schimbate conducerile Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și ale Institutului Clinic Fundeni.Fostul președinte al CNAS, Vasile Ciurchea a fost eliberat din funcție.în cursul săptămânii trecute, în locul lui fiind numită Adela Cojan. Vineri a venit rândul și managerului Institului Clinic Fundeni să fie demis , așa cum anunțase premierul Ludovic Orban. 

Lasă un răspuns