MAI, zguduit de un scandal sexual! Obsesie pentru o tânără polițistă, transformată în calvar

Ministerul de Interne este zguduit de un scandal sexual! O poliţistă îl acuză pe un înalt ofiţer că i-a cerut în mod repetat să întreţină raporturi sexuale cu el şi a ameninţat-o că își va pierde funcţia, dacă nu va accepta. 

Calvarul a început în iulie 2018, la puțin timp după ce ce fata a ajuns, prin concurs, în Ministerul de Interne. Superiorul i-a promis tinerei în schimbul unor favoruri sexuale o avansare în funcție şi chiar o promovare în rândul ofițerilor.

Pentru bărbat nu a mai contat nici faptul că este căsătorit, polițista tânără îi furase mințile. Ca să o convingă pe tânără polițistă să îi cedeze avansurilor, i-a promis că va divorţa de soţie şi că va începe o noua viață alături de ea.

Polițista nu s-a lăsat înduplecată, așa că superiorul a trecut la alt plan: vizite inopinate la locul de muncă.

Ajunsese să o viziteze și de 6-7 ori pe zi cu scopul de a o verifica și de a face comentarii cu tentă sexuală. În timpul verii trecute, superiorul ei a urmărit-o pe litoral, la Saturn, acolo unde polițista se afla în misiune și i-a cerut să întrețină relații sexuale cu ea la unul dintre hotelurile MAI din stațiune.

Toate aceste lucruri au fost povestite de tânăra polițistă în plângerea penală depusă pe numele superiorului ei, la mai bine de un an de la începerea avansurilor, în noiembrie 2019. Acum procurorii au deschis un dosar penal și fac cercetări în rem.

Reacția Ministerului de Interne

„Referitor la informațiile apărute în spațiul public privind o situație de pretinsă hărțuire sexuală și șantaj între doi salariați ai Ministerului Afacerilor Interne, vă confirmăm că există o plângere penală privind faptele menționate”, a precizat Ministerul de Interne.

Ministerul Afacerilor Interne anunță că va sprijini organele de anchetă pentru clarificarea situației și pentru aflarea adevărului.

„Totodată, vă informăm că, în scop preventiv, la nivelul structurilor din care cei doi fac parte s-au dispus măsuri în consecință. De asemenea, a fost dispusă măsura cercetării disciplinare față de persoana reclamată”, mai precizează sursa citată. site news

Lasă un răspuns