Mai puține autobuze, troleibuze și tramvaie în Capitală, începând de mâine. Construcțiile de orice fel, suspendate

În Capitală vor circula mai puține autobuze, troleibuze și tramvaie din cauza COVID-19! Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că, de vineri dimineața, parcul auto al STB va fi redimensionat, iar lucrările la construcțiile din Capitală vor fi suspendate pentru două săptămâni, astfel încât să fie stopată răspândirea CODIV-19.

Mai puține autobuze, troleibuze și tramvaie

„Sunt noi măsuri luate de Capitală. Trebuie să redimensionăm parcul auto al STB. Trebuie să îi protejăm pe călători, dar trebuie să îi protejăm și pe conducătorii auto. Începând de mâine dimineață se va reduce parcul auto al STB. Realizăm dezinfecții pentru sănătatea românilor”, a spus Firea, la Digi24.

„Am luat și noi un set de măsuri care derivă, unele dintre ele, din textul decretului pentru situații de urgență și altele în urma decizilor luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Trebuie să redimensionăm parcul auto. Astăzi, în jurul prânzului, anunțăm dispoziția și oficial. Trebuie să îi protejăm în primul rând pe călători, dar sunt din ce în ce mai puțini în aceste zile, pentru că au înțeles mesajul autorităților de a nu face acele drumuri care nu sunt obligatorii, și trebuie să îi protejăm și pe conducătorii auto, pentru a nu intra la un moment dat în siuația în care să nu aibă cine să mai conducă autobuzele, tramvaiele sau troleibuzele”, a anunțat edilul.

Gabriela Firea anunță că va fi deschis un nou pavilion la Spitalul Victor Babeș pentru a primi noi pacienți.

„Situația din spitale, 19 spitale sunt sub coordonarea Primăriei Capitalei. Victor Babeș, e în linie dreaptă și primește pacienți noi. Trecem la deschiderea unui nou pavilion pentru a îi primi pe pacienți”, a precizat Firea.

Edilul a adăugat că PMB a sistat lucrările la construcțiile din Capitală pentru o perioadă de două săptămâni, astfel încât să fie stopată răspândirea COVID-19. site news

Lasă un răspuns