Madonna s-a fotografiat cu o tavă plină de marijuana

Madonna este în Jamaica pentru a-si sărbători cea de-a 62-a aniversare cu familia și prietenii. În imaginile postate astăzi pe Instagram, ea a putut fi văzută cu o tavă de marijuana la petrecerea de ziua ei.

Madonna a împărtășit cu fanii astăzi pe rețelele de socializare imagini de la petrecerea zilei sale de naștere, după ce a împlinit ieri 62 de ani. Starul pop, care se află în prezent în Jamaica, împreună cu familia și prietenii, a urcat într-un autobuz cu iubitul ei Ahlamalik Williams și fiica cea mai mare, Lourdes, pentru o ieșire de noapte.

În această dimineață, Madonna a împărtășit mai multe imagini de la petrecerea de aseară cu cei 15,4 milioane de urmăritori de pe Instagram.

A optat pentru o rochie albastră florală pentru aceasta ocazie specială, pe care a asortat-o cu o colecție de coliere din aur și brățări.

Welcome to Jamaica, lol

Într-una din imagini, cântăreața putea fi văzută arătând către camera foto o tavă mare cu marijuana, în timp ce poza cu un joint în gură.

Ea a descris postarea: “Bine ați venit în Jamaica ………. #birthday #leo @ahla_malik”.

În alte instantanee Madonna apare cu iubitul ei în vârstă de doar 26 de ani, Ahlamalik, care este un dansator profesionist din California.

Mama a șase copii, vedeta a putut fi văzută în fotografii sărbătorind împreună cu fiica Lourdes, în vârstă de 23 de ani.

Fata ei, care adesea este numită Lola de către mama ei, arăta foarte bine într-o ținută mini albastră atrăgătoare, așa cum a fost surprinsă în fotografii la petrecerea celebrei ei mame.

Cântăreața este de asemenea mama lui Rocco, în vârstă de 19 ani, și a celor 4 copii adoptați Mercy James, în vârstă de 14 ani, David Banda, de asemenea 14 de  ani, și gemenele Estere și Stelle, în vârstă de 7 ani.

Copiii ei cei mai mici sunt, de asemenea, în vacanță în Jamaica și au fost văzuți profitand la maximum de vremea caldă pe plajă pe timpul zilei.

„Îmi salvez corzile vocale”

Deși majoritatea utilizatorilor de pe Instagram i-au urat Madonnei o zi de naștere fericită, câțiva dintre ei nu au fost impresionați și unul chiar a marcat postarea ca fiind „nepotrivită”.

Referindu-se la drogurile din imagine, un fan înfuriat a scris: „Ar trebui să fii închisă!”.

Un altul a adăugat: “Nepotrivită. Suntem în pandemie”.

Un al treilea a remarcat: „Ce s-a întâmplat cu <De aceea nu fumez asta>?”

“Nu vă faceți griji, ea nu o fumează cu siguranță”, a remarcat un alt fan, înainte de a adăuga: “Nici măcar nu este aprinsă. Această fotografie face parte din <misiunea> ei neîntreruptă de a demonstra tuturor că nu este <bătrână>.”

Într-un videoclip postat online și intitulat „Distracție la ziua de naștere în Jamaica”, partenerul Madonnei îi oferă acesteia un joint, dar ea îi declină oferta. A fost auzită spunând: „Îmi salvez corzile vocale”.

În clipul de trei minute, de asemenea, ea poate fi văzută dansând lent cu iubitul ei, în timp ce rostește versurile: „Niciodată nu am avut o dragoste ca aceasta”.

Lasă un răspuns