Lupta dintre Mike Tyson și Roy Jones Jr. a fost amânată

Mult așteptata revenire a legendei Mike Tyson se lasă… așteptată. “Iron”  Mike nu va reveni în ring. Încă.

Câteva noi comentarii susțin că lupta mult așteptată dintre Tyson și Roy Jones Jr. a fost amânată până în noiembrie, de la data planificată inițial, 12 septembrie.

Raportul “The Ring” precizează că echipa lui Tyson a dorit să mute data luptei pentru a maximiza veniturile.

Alte surse au mai spus pentru ESPN că organizatorii evenimentului au nevoie de mai mult timp pentru a asigura parteneriate cu televiziunile internaționale și pentru a finaliza detaliile referitoare la decizia lor de a transmite evenimentul prin tradiționala pay-per-view.

Frontline Battle

În iulie, un reprezentant al super campionului în vârsta de 54 de ani, le-a  confirmat celor de la “People” că  acesta abia așteaptă meciul ce va avea opt runde, după ce s-a retras din acest sport.

Lupta – numită Frontline Battle – se va desfășura acum pe 28 noiembrie în Florida și va fi disponibilă atât pe pay-per-view, cât și pe platforma de socializare Triller.

Știrile despre luptă au venit la o zi după ce Tyson a anunțat lansarea Legends Only League, care va sprijini sportivii în vârstă care speră să se întoarcă la sportul lor. Legends Only League va sprijini boxerii, precum și sportivii din alte sporturi, în speranța de a-i aduce „pe cei mai buni dintre cei mai buni înapoi în ring, pe teren și înapoi pe teren”.

“Antrenează-te inteligent! Recuperează-te și mai inteligent!”

În luna mai, Tyson a dovedit că mai are tot ce îi trebuie unui sportiv de înaltă performanță pentru a urca din nou în ring, atunci când și-a arătat puterea incredibilă într-un montaj de antrenamente postat pe Instagram. Videoclipul s-a încheiat cu Tyson privind la cameră și spunând simplu: „M-am întors!”.

“Orice este posibil atunci când esti inteligent”, a scris Tyson în subtitlul videoclipului. “Antrenează-te inteligent! Recuperează-te și mai inteligent!

Fostul campion la categoria grea a lăsat un indiciu că are în vedere revenirea la box prima dată în timpul unei discuții cu rapperul T.I. pe Instagram Live.

“M-am antrenat, am încercat să urc în ring. Cred că voi boxa în câteva meciuri  pentru a îmi recăpăta condiția fizică”, i-a spus Tyson lui T.I., potrivit Yahoo Sports.

Lasă un răspuns