Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Ludovic Orban a dezvăluit motivele demisiei lui Victor Costache, fostul ministru al Sănătății

Ludovic Orban a explicat de ce a demisionat Victor Costache. El a fost întrebat despre gestul fostului ministru al Sănătății,

Totodată, Orban a fost întrebat care a fost motivul pentru care a demis-o pe Georgeta Bumbac, secretarul general al Ministerului Sănătății.

Premierul României a anunțat că motivele pentru care a demisionat Victor Costache au fost de natură personală și profesională.

Ludovic Orban a dezvăluit motivele demisiei lui Victor Costache

„Domnul ministru Costache și-a dat demisia din motive de natură personală și profesională, așa cum ați prezentat public. În ceea ce o privește pe doamna Bumbac, ea ocupa funcția de secretar general prin delegare de competență. Nu era o poziție ocupată prin concurs. Consider că odată cu numirea unui nou ministru, acesta trebuie să propună secretarul general.

Secretarul general și secretarii de stat care sunt în conducerea ministerului trebuie să facă o echipă bună cu ministrul, el trebuie să aibă încredere, iar în ceea ce privește secretarul general e practic mâna dreaptă al ministrului. El are nevoie de un om de maximă încredere”, a precizat Ludovic Orban. site news

Lasă un răspuns