FOTO Facebook

Lovitură pentru Tăriceanu! Omul lui de la Ministerul de Finanțe, dat afară de premierul Orban

Omul lui Călin Popescu Tăriceanu de la Ministerul Finanțelor, Mihai Eleodor Mandreş, a fost dat afară de Ludovic Orban.

Mihai Eleodor Mandreş, eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice

Mihai Eleodor Mandreş, omul lui Tăriceanu, a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice, printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban, citează Agerpers.

Decizia a fost publicată vineri în Monitorul Oficial

Eleodor-Mihai Mandreș, susținut de ALDE, revenise ca secretar de stat la Ministerul Finanțelor, în ianuarie 2020. Post de pe care plecase în septembrie 2019, când ALDE a ieșit de la guvernare.

Decizia vine după ce liberalii s-ar fi arătat nemulțumiți de situația PNL – ALDE, în ședința cu scântei. Ei acuzau că în timp ce Călin Popescu Tăriceanu atacă PNL, oamenii lui sunt plasați în eșalonul doi al conducerii.

Ședință cu scântei și amenințări la PNL

Ședința de marți seară de la PNL ar fi fost una cu scântei și amenințări.

Rareș Bogdan și Florin Roman și-ar fi exprimat nemulțumirile față de situația în care-i pune liderul partidului, premierul Ludovic Orban, de a afla de la TV măsurile luate în pandemia de COVID-19. Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan ar fi spus că nu mai vrea să fie comunicator al partidului. El a motivat că află de la TV ce se decide în Guvern.

El ar fi lansat și un avertisment, conform adevarul.ro:

”Miniştrilor le spun doar atât. Să îşi bage minţile în cap. Să comunice cu partidul şi să nu facă pe nebunii. Pentru că altfel voi ieşi public şi îi voi spulbera”.

”Suntem măcelăriţi”

”Suntem măcelăriţi” ar fi spus și deputatul Florin Roman, conform sursei citate. El s-a plâns că există bariere între ceea ce este decis la nivel de Guvern şi ceea ce ar trebui să transmită liberalii în intervenţiile din presă.

Liberalii s-ar fi arătat nemulțumiți și de situația PNL – ALDE. În timp ce Călin Popescu Tăriceanu atacă PNL, oamenii lui sunt plasați în eșalonul doi al conducerii. Ei ar fi vorbit și despre prăbușirea în sondaje, la 34% încredere, Dar și despre lipsa vizibilității în online. Unde PSD câștigă teren. site news

Lasă un răspuns