Lovitură pentru Rapid! Nu mai poate folosi sigla!

Tribunalul București, secția V civilă, a decis că Rapid nu mai poate folosi sigla actuala. Judecătorii susțin că a fost înregistrată cu rea credință de către conducerea din 2015 a FC Rapid SA, aflată acum în faliment. Astfel, echipa din Liga 2 nu o mai poate folosi. Decizia de astăzi nu este definitivă, dar este executorie.

În luna mai Fotbal Club Rapid a cerut exclusivitatea asupra siglei, cerere respinsă în instanță. În aceste condiții sigla poate fi folosită și de formația din Liga 4-a, Asociația Fotbal Club Rapid .

Rapidiștii fac apel

Rapidiștii susțin după decizia de azi, că nu s-au putut apăra pentru că nu au fost chemați în instanță. Acum mai au o singură cale. Să facă apel.

După aflarea deciziei instanței, AFC Rapid, a postat pe Facebook motivarea instanței prin care echipa din Liga 2 ar fi pierdut dreptul de folosință pentru nume și marcă.

”Anulează înregistrarea mărcii 138145/05.03.2015. Obligă la plata sumei de 11.247+6760 lei cheltuieli de judecată în sarcina pârâtelor Fotbal Club Rapid 1923 SA şi Fotbal Club Rapid SA. Cu apel. Pronunțată în ședință publică, 4 august 2020”, este decizia Tribunalului București.

Lasă un răspuns