Lovitură pentru liberali de la partidul lui Băsescu. Decizie ŞOC luată de PMP în legătură cu alegerile anticipate

Lovitură pentru liberali de la partidul lui Băsescu. Decizie ŞOC luată de PMP în legătură cu alegerile anticipate. Liderul deputaților PMP, Marius Pașcan, a anunțat dumică, la finalul Consiliului Executiv al partidului, că decizia liderilor formațiunii este să nu susțină alegerile parlamentare anticipate.

Lovitură pentru liberali de la partidul lui Băsescu

”Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară s-a întrunit în ședință de lucru la Parlamentul României. Am stabilit că nu susținem alegerile anticipate, fiind mai importantă stabilitatea țării și punerea în practică a unui program de guvernare care să prioritizeze marile investiții, atragerea de fonduri ale Uniunii Europene și dezvoltarea țării noastre”, a scris Pașcan pe Facebook.

Citește și Traian Băsescu afirmă că România arată ca un balamuc, iar Ponta schimbă Guverne după cum poftește

El a anunțat că PMP susține în continuare organizarea de alegeri locale în două tururi de scrutin, reducerea la 300 a numărului de parlamentari, eliminarea pensiilor speciale și renunțarea la subvenția de la bugetul de stat pentru partidele politice.

Decizie ŞOC luată de PMP în legătură cu alegerile anticipate

”În continuare, vom lupta și am inițiat proiecte legislative pentru consolidarea clasei de mijloc, pentru valorificarea resurselor naturale ale României în interesul și beneficiul românilor, extinderea cu cel puțin 30 la sută a rețelei de gaz la nivel național, susținerea industriei autohtone de prelucrare a lemnului și interzicerea exportului de masă lemnoasă brută sub formă de buștean sau cherestea, reducerea decalajului dintre agricultorii români și ceilalți din țările dezvoltate a Uniunii Europene, în ce privește subvențiile din agricultură. Sunt doar câteva din prioritățile care ghidează activitatea politică a PMP. Luptăm împreună pentru România!”, a conchis liderul deputaților PMP. site news

Lasă un răspuns