Loredana Groza negociază marea trădare, emisiune la Antena 1

O vedetă Pro TV de calibru, Loredana Groza vrea să părăsească postul de televiziune pentru a fi jurat la Next Star. Emisiunea este unul dintre poogramele-fanion ale principalului concurent, Antena1 și este prezentată de Dan Negru.

Mega-starul se pregătește să provoace un mic cutremur în mass-media. De asemenea, vedeta TV o să se alăture telespectatorilor cu încă un nume greu în fața ecranelor. Se mai zvonește că din juriul din care face parte Loredana este posibil să mai facă parte și Ștefan Bănică jr. Atât Loredana, cât și Ștefan sunt nume grele din industrie, plăcute de public și dorite pe micile ecrane.Se zvonește că cei doi sunt în tratative cu Antena 1 pentru o nouă colaborare. Se pare că postul o dorește acum și pe Loredana.

Vezi ce a pățit Loredana acum o săptămână, când se afla în vacanță, în India.

Loredana și Ștefan Bănică, jurați la un nou show muzical

Loredana a părăsit micile ecrane după eșecul emisiunii „Cântă acum cu mine” de la Pro TV. Emisiunea nu a rezistat prea mult în grila de programe, având un singur sezon Se pare că Loredana Groza își dorește acum să apară din nou în fața telespectatorilor. Emisiunea la care, se pare că va fi jurat este un show musical unde participă numai copii. „Loredana negociază pentru juriul «Next Star». Și ea, și Ștefan Bănică jr. Amândoi sunt în cărți pentru emisiune. Rămâne de văzut dacă se vor înțelege, la negocieri, și dacă vor bate palma”, au declarat surse din interiorul postului TV.

Vezi ce spune Dan Negru despre noul sezon al emisiunii Next Star.

Emisiunea Next Star se află de mulți ani în grila de programe de la Antena 1. Este prezentată de Dan Negru, iar de-a lungul timpului juriul emisiunii și-a mai schimbat formula. Venirea lui Ștefan Bănică Jr. și a Loredanei Groza în cadrul show-ului pare o idee genială. Ambii sunte vedete de top, foarte iubiți de public, iar emisiunea Antene 1 ar câștiga din plin. site news

Lasă un răspuns