Liviu Dragnea, mesaj din închisoare, de Paște: “Nu vă pierdeți speranța! Dumnezeu iubește poporul nostru”

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a transmis, luni, un mesaj din închisoare, prin intermediul social-democratului Codrin Ștefănescu.

„Nu vă pierdeți speranța!”

„Azi (luni – n.r.) am vorbit cu Liviu Dragnea. Mă sună cam o dată pe săptămână. Era îngrijorat de tot ceea ce se întâmplă. Vede şi el gafele, stupizeniile şi măsurile haotice luate de cei aflaţi la putere. M-a rugat să transmit un mesaj membrilor, simpatizanţilor şi celor care ne-au votat şi susţinut. De fapt, un mesaj adresat tuturor: M-a rugat să transmit un mesaj membrilor, simpatizanților și celor care ne-au votat și susținut. De fapt, un mesaj adresat tuturor: ‘Nu vă pierdeți speranța! Dumnezeu iubește poporul nostru și nu ne va părăsi niciodată la greu! Vor veni și vremuri senine, fără ură și fără dihonie! Cristos a înviat!’”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Fostul lider PSD a fost încarcerat pe 27 mai 2019, imediat după alegerile europarlamentare. Dragnea se află la penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. site news

Lasă un răspuns