Lideri locali PSD, denigrați cu ajutorul telefonului. Liberalii dezmint implicarea în acțiune

Lideri locai PSD, denigrați cu ajutorul telefonului. Chiar dacă campania electorală nu a demarat oficial, mai multe apeluri telefonice cu mesaje denigratoare la adresa președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene, și a președintelui PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, au fost date de pe numere necunoscute, unor locuitori din județele Neamț și Mehedinți.

Președintele PSD Mehedinți,  Aladin Georgescu anunță că depune plângere, în timp ce președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, nu vrea să comenteze.

Utilizatorii Facebook din județul Neamț, bombardați cu mesaje anti-PSD

Zeci de utilizatori Facebook din județul Neamț au spus că în noaptea de joi spre vineri au victimele unei campanii telefonice cu mesaje politice. Ei spun că o voce înregistrată pe robot transmitea mai multe informații denigratoare la adresa președintelului PSD Neamț, Ionel Arsene.

Apelurile au fost făcute la ore diferite, de pe telefoanele fixe dar și de pe cele mobile. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, în cursul zilei de vineri nu au fost înregistrate plângeri nici la nivelul IPJ Neamț, nici la Poliția Piatra-Neamț.

Liberalii din Neamț afirmă că nu sunt implicați 

Liderul PSD și al Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, nu a comentat incidentul. Singura reacție a venit din partea liberalilor.

„Nu știu despre ce este vorba. Afirm clar și răspicat, pentru a nu lăsa loc de dubii, că nimeni din PNL nu se pretează la astfel de gesturi. Dacă noi am avut de spus ceva despre activitatea președintelui Consiliului Județean am făcut-o în mod public, argumentat. Pentru că am încercat să atragem atenția că prin unele acțiuni nu s-a urmărit interesul public, iar prin implicarea noastră politică ne-am asumat să apărăm interesele nemțenilor. Cei care au făcut astfel de gesturi încercând să arunce umbre de îndoială asupra comportamentelor altor actori politici, care nu sunt din PSD, nu fac nimic altceva decât să demonstreze că sunt în «slujba» lui Ionel Arsene. Campaniile astea subterane de victimizare nu ajută cu nimic. Noi, cei de la PNL, avem argumente serioase, pe care le-am prezentat în spațiul public, că cei de la PSD, prin acțiunile lor, nu au urmărit interesul românilor sau al nemțenilor. Noi facem politică pentru oameni, propunem soluții concrete și proiecte care să ducă la dezvoltare. Profit de această ocazie să transmit următorul mesaj: chiar dacă vine campania electorală să păstrăm decența, iar lupta să fie una politică, pe argumente NU pe manipulări sau acte reprobabile. Realitatea este una singură: PSD și Ionel Arsene nu au făcut nimic pentru județul Neamț, ci au cheltuit banii pe fotografii. Unii stau să îl laude acum, dar mai încolo vom vedea”, a declarat Florin Hopșa, liderul grupului PNL din Consiliul Județean Neamț.

 Președintele PSD de Mehedinți, Aladin Georgescu, amenință cu plângeri

Un caz identic a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în Mehedinți. Județul este condus de președintele PSD, Aladin Georgescu, care a comunicat, pe Facebook, că va face o plângere penală pentru defăimare.

Citește și:Liderii USR tipa non-stop despre blatul PSD- PNL Drept razbunare, i-au executat pe Alexe si Citu

„În ultimele 24 de ore, cunoscuți, apropiați și oameni simpli au primit apeluri telefonice anonime, iar în momentul în care deschideau telefonul, intra un mesaj înregistrat cu informații denigratoare la adresa mea. Personal, am primit un astfel de apel în miezul nopții, motiv pentru care voi depune o plângere penală pentru defăimare. Toate datele arată că cei care au recurs la acest mod josnic pentru a mă denigra sunt persoane care o fac în numele Partidului Național Liberal. PNL a început campania electorală și îmi pare rău să constat că în locul unui concurs de proiecte și strategii pentru dezvoltarea județului, vine cu mesaje anonime mizerabile. Oare chiar nu aveți ce să le spuneți oamenilor, decât minciuni la adresa mea?! Vă asigur că voi duce o campanie curată, în care voi veni în fața dumneavoastră cu ceea ce s-a făcut în ultimii șase ani în județul Mehedinți și proiectele pe care vi le propun pentru următorul mandat. Avem despre ce vorbi!”, a scris Aladin Georgescu, pe Facebook. site news

Lasă un răspuns