Lider PSD, în război cu partidul lui Tăriceanu. Se rup și ultimele legături cu ALDE

Președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a denunțat protocolul semnat în plan local cu cei de la ALDE. Bădălău îi acuză pe cei de la ALDE că au mazilit ilegal un viceprimar de la PSD.

Atac dur la adresa ALDE

”Organizația Județeană a PSD Giurgiu denunță Protocolul încheiat la nivel local cu ALDE

Organizația Județeană Giurgiu a Partidului Social Democrat condamnă votul abuziv și ilegal dat în ședința Consiliului Local al comunei Bucșani prin care a fost eliberat din funcție viceprimarul legal ales.

Atragem atenția consilierilor care au votat că această hotărâre este ilegală, ea încălcând prevederile Art. Art.152, al.(5) din Codul Administrativ (…)

Partidul Social Democrat Giurgiu va face demersurile necesare și va ataca în instanță această hotărâre.

Pe de altă parte, am constatat cu surprindere și nemulțumire cum, în ultima vreme, Organizația ALDE Giurgiu, prin reprezentantul său, Dan Păsat, exercită o imensă presiune în Consiliul Local al Comunei Bucșani pentru schimbarea viceprimarului acestei localități, membru PSD.

Prezența domnului Dan Păsat în ședințele Consiliului Local, luările sale de cuvânt și presiunile pe care acesta le-a făcut asupra consilierilor pentru a vota împotriva viceprimarului sunt, în opinia noastră, și ilegale și imorale, dar încalcă și prevederile Protocolului pe care cele două partide, PSD și ALDE, l-au încheiat la nivel local.

Având în vedere aceste evenimente, considerăm că a fost încălcată înțelegerea dintre partidele noastre, motiv pentru care Protocolul avut cu ALDE pe plan local, în acest moment poate fi declarat încheiat. Ca o consecință directă, considerăm că, în aceste condiții, încetează și colaborarea din cadrul Consiliului Județean.

Citește și ALDE, amenințat cu dispariția, cum joacă Tăriceanu

Încă o data ne exprimăm regretul față de atitudinea foștilor noștri parteneri pe care PSD Giurgiu i-a tratat cu respect și față de care a avut o atitudine corectă și loială înțelegerii făcute la nivel local.

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ GIURGIU”, a scris Niculae Bădălău pe Facebook site news.

Lasă un răspuns