Leo Messi și-a făcut bagajele! A trimis un fax și a anunțat că pleacă

Leo Messi este de neclintit. Nimic nu a putut să-l mai facă să se răzgândească. De aproape două săptămâni se vorbește despre plecarea argentinianului de la Barcelona. S-a crezut că este o toană de moment, dar în final s-a dovedit că starul nu a glumit. Nici discuția cu noul antrenor, Ronald Koeman nu l-a făcut să se răzgândească. Ba mai mult, potrivit presei din Spania, mai mult l-a înfuriat.

“S-a terminat cu privilegiile la acest club, acum toți se pun în slujba echipei, totul trebuie făcut doar pentru echipă. Nu glumesc, sunt de nezdruncinat,” ar fi fost cuvintele care l-ar fi deranjat pe Messi.

Căpitanul Barcelonei a refuzat să facă testele medicale, să se antreneze și le-a trimis un fax șefilor de la Barcelona în care îi anunță că vrea să plece liber de contract.

Echipele care luptă pentru semnătura lui Messi

Leo Messi nu duce lipsă de oferte. Mai multe cluburi și-au exprimat deja interesul. Se știe că are o clauză de reziliere de 700 de mii de euro, dar el susține că poate pleca liber, datorită unei clauze speciale pe care o are în contract, începând cu 2018. Englezii de la Manchester Unite ar fi fost printre primii care l-ar fi contactat pe jucător. Avantajul lor ar fi că Messi se cunoaște bine cu antrenorul Pep Guardiola.

Gazzetta dello Sport scrie că Inter i-ar oferi un contract pe patru ani, cu un salariu de 65 de milioane de euro pe sezon. Un alt club care ar putea intra în cursa pentru semnătura lui Messi este PSG. Se pare că ar mai fi oferte și de la echipe din SUA.

Argentinianul a ajuns la Barcelona în anul 2000. A fost mai întâi la grupele de copii și juniori, apoi în 2004 a ajuns la prima echipă. În 20 de ani a marcat 634 de goluri în 731 de meciuri jucate.

Lasă un răspuns