Leac miraculos pentru tratarea virusului ucigaș din China. A dat rezultate

Medicii thailandezi au creat un leac miraculos pentru tratarea virusului ucigaș din China. Concret, au pus bazele unui leac pe bază de medicamente pentru gripă și HIV. Rezultatele inițiale au arătat o îmbunătățire semnificativă a stării pacienților la 48 de ore de la administrarea tratamentului.

Leac miraculos împotriva coronavirus

Medicii de la Spitalul Rajavithi din Bangkok au declarat că noul leac în tratamentul coronavirusului a îmbunătățit starea mai multor pacienți aflaţi sub îngrijirea lor, inclusiv în cazul unei femei de 70 de ani din Wuhan, orașul considerat epicentrul epidemiei din China, care fusese testată pozitiv la coronavirus timp de 10 zile.

Tratamentul-leac include un amestec de medicamente anti-HIV, lopinavir și ritonavir, în asociere cu oseltamivir medicamentos pentru gripă în doze mari.

„Aceasta nu este vaccinul, dar starea pacientului s-a îmbunătățit mult. De la testarea pozitivă timp de 10 zile sub îngrijirea noastră, după aplicarea acestei combinații de medicamente, rezultatul testului a devenit negativ în 48 de or ”, a declarat dr. Kriangska Atipornwanich, un specialist în boli de plămâni de la spitalul Rajavithi.

„Perspectivele sunt bune, dar trebuie să facem mai multe studii pentru a stabili dacă acesta poate fi tratamentul standard”, a adăugat acesta.

O combinație de medicamente pentru HIV și gripă

Oficialii chinezi din domeniul sănătății administrează deja medicamentele pentru HIV și gripă pentru a lupta împotriva coronavirusului. Utilizarea celor trei medicamente împreună într-un cocktail pare să îmbunătățească tratamentul, au spus medicii thailandezi.

Citește și Coronavirusul din China, declarat urgență mondială de OMS

Un alt medic a spus că un leac similar la alți doi pacienți a dus la o reacție alergică la unul dintre ei, dar celălalt a arătat o îmbunătățire.

„Am urmat practicile internaționale, dar medicul a crescut doza unuia dintre medicamente”, a declarat Somsak Akkslim, directorul general al Departamentului Servicii Medicale, referindu-se la medicamentul împotriva gripei, Oseltamivir. site news

Lasă un răspuns