Estimare sumbră a autorităților din Anglia: pandemia va dura până în 2021

Le-a ascuns medicilor că vine din străinătate, iar acum se află în stare gravă! Doctorii au fost șocați după ce i-au văzut analizele

Un bărbat se află în stare gravă, după ce le-a ascuns medicilor că vine din străinătate. Bărbatul cu probleme cardiace a venit ieri (n.r. – miercuri) dimineaţă la camera de gardă a Spitalului Universitar pentru că se simţea rău, dar a minţit cadrele medicale şi nu le-a spus că tocmai se întorsese din străinătate. 

Medicii l-au consultat şi au rămas şocaţi după ce i-au văzut radiografia toracică. Omul era atât de afectat de coronavirus, încât plămânii abia se mai vedeau. 

Le-a ascuns medicilor că vine din străinătate

Bărbatul a recunoscut într-un final că s-a întors din Israel. 

Acum este internat în stare gravă la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş. 

Toţi cei care au intrat în contact cu el sunt izolaţi la domiciliu.

Numărul infectaților cu coronavirus în România crește de la o oră la alta. Bilanțul persoanelor depistate pozitiv cu virusul ucigaș a ajuns la 48.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat miercuri că epidemia de COVID-19 poate fi caracterizată ca pandemie.

Alcoolul sanitar nu este bun, nu foloseşte la nimic

„Alcoolul sanitar nu este bun, nu foloseşte la nimic. Spirtul medicinal nu e bun. Substanţele care sunt pe bază de alcool, dar sunt speciale, care să fie biocide. Spirtul nu este biocid. Sunt bune şi substanţele pe bază de clor, dar nu clorhexidina pentru că s-a demostrat că nu este activă pe coronavirus.

Este lucru cert în documentele oficiale ale OMS. Cele din bucătărie care au clor sunt foarte bune, numai că alea şi ard. Atunci, trebuie avută foarte mare grijă pentru că structura pielii mâinii este foarte importantă pentru viaţa de zi cu zi”, a declarat Adrian Streinu-Cercel. site news

Lasă un răspuns