Lama cuțitului i-a intrat boxerului sub ochiul stâng, a fost…la un milimetru de moarte!

Pugilistul se plimba într-o seară cu iubita sa, când a fost atacat brutal de un tip agitat, dovedit, la analize, că era sub influența drogurilor. Boxerul și-a apărat iubita și pe el cu câțiva pumni, după care au luat-o amândoi la fugă, nu doreau să aibă complicații. Dar cel bătut s-a simțit extrem de umilit, mai ales că era un tip solid, și nu s-a lăsat, a fugit după ei. Când a ajuns mai aproape, drogatul a scos un cuțit și l-a aruncat spre tânărul care avea speranța că scapse de scandalagiul care îi acostase.

La doar un milimetru de moarte!

A fost surprins de agilitatea atacatorului…

A intrat imediat în comă, iar la spital s-au făcut tot felul de analize și fotografii – medicii au ajuns la concluzia că lama cuțitului, ce măsura peste 15 centimetri,  ar fi fost fatală, dacă ar mai fi parcurs un singur milimetru, sub ochiul sportivului de numai 21 de ani, pentru că ar fi secționat o arteră majoră. ”Am fost surprins de cât de repede și-a revenit atacatorul, n-am vrut să continui diferendul și m-am întors spre el, ca să închei, pentru că mă gândeam că se va ține după mine”, declara sportivul, la câteva zile după ce și-a revenit din comă. Culmea, boxerul s-a întors la sală după cinci zile de la accident, dar era amețit, n-avea poftă de mâncare și era mult slăbit, pentru că pierduse sânge.

Cuțitarul a intrat în închisoare pe viață!

Și vorbim de pugilistul englez Robbie Pattinson și de iubita sa, Vana Hayden-Okesene, ambii din Marea Britanie, tineri care au trecut printr-o întâmplare chiar horror. Atacatorul lor este Scott Topping, de 39 de ani, care a și fost închis pe viață, pentru tentative de omor. În plin proces, Topping le spunea polițiștilor că victima sa mai bine ar muri, pentru că rănile ar putea să-I aducă ghinion!

Visul meu este să devin boxer profesionist, nimeni nu mă poate opri!

Doar că nu s-a întâmplat așa, Pattinson a ieșit repede din comă și a-nceput recuperarea, asta întâmplându-se în luna aprilie, a anului 2019. Și iată-l pe Robie gata să intre în ring, la finalul acestei săptămâni, urmând să aibă un prim meci, după ce s-a născut a doua oară, cu un pugilist amator. ”Abia aștept lupta, nimeni nu-mi poate opri visul de a devein profesionist. Dacă pot să fac asta, atunci pot face orice, în viața mea”, se arăta încrezător Robie. Promotorul Eddie Hearn, care-l și urmărește, i-a trimis un mesaj de bun venit înapoi, în lumea boxului. La fel au făcut și câțiva actori și foști boxeri profesioniști, Mark Murray, Billy Hardy. Shannon Briggs, Anthony Fowler și Josh Kay.

Lasă un răspuns