foto: prosport.ro

La Mondialul de handbal, am pierdut și cu Muntenegru, doar Ungaria ne mai salvează!

Și n-am spus ca pe-o glumă, pentru că accesul nostru în faza a II-a a Mondialului din Japonia stă în ultimul meci din grupă, cel împotriva Ungariei. Suntem la mâna lor, ca să zic așa, o mână deloc darnică, îmi închipui, mai ales că prietenia româno-maghiară nu este consemnată în niciun manual de istorie, fie în limba română, fie în limba maghiară. Nu este loc de egal, între cele două rivale, din pricina faptului că golaverajul maghiarelor este net superior, după ce noi ni l-am șifonat pe al nostru, în întâlnirea cu Spania.  

În această dimineață, am pierdut dramatic meciul contra Muntenegrului, scor 26-27 (la pauză a fost 12-11) pentru că fetele noastre s-au pierdut cu firea, pe final de partidă. Mai mult, la jumătatea reprizei secunde am intrat în întuneric, vreme de 7 minute, timp în care tabela s-a modificat de 7 ori doar în favoarea adversarelor de pe semicercul opus. Am avut 21-17, după care am închis ochii și ne-am trezit la 21-24! Sigur, sunt și alte motive, pentru care am suferit acest eșec, însă promit să revin ceva mai târziu cu o analiză deloc severă, dar la obiect, cum fac de fiecare data.

Pentru echipa noastră au marcat: Neagu 11, care a fost nominalizată ca fiind jucătoarea meciului, Dache 4, Perianu 4, Udriștoiu 3, Pintea și Iuganu câte două.

Un comentariu la „La Mondialul de handbal, am pierdut și cu Muntenegru, doar Ungaria ne mai salvează!

Lasă un răspuns