„La această dată va fi declarat învins COVID-19 în România! Vom avea peste 2.600 de morți!”. Un om-cheie din Guvern face această dezvăluire

Milionarul în euro Bogdan Micu, omul din spatele sistemului IT din Ministerul Mediului, a făcut o previziune „matematică” referitoare la epidemia de coronavirus, în România. El a precizat care va fi, după calculele lui, data la care țara va învinge, oficial, COVID-19.

Când va învinge România COVID-19

„Zilele astea am facut cateva analize asupra nivelului de infectii care va afecta Romania. Eu am nevoie de aceasta predictie ca sa pot evalua ce nevoie de echipamente va fi in tara. Sa stiu ce trebuie cumparat. Ca nu poti cumpara de pe o zi pe alta milioane de echipamente. Lead time best case este 3 saptamani. Trebuie strategie si viziune. Altfel esti mort in fasa pe piata internationala de echipamente.

In cazul de fata este o versiune a simularii in care am ales un caz usor mai optimist decat Italia si Spania. Motivul principal pentru care am ales asta este ca Romania, spre deosebire de alte tari, a luat masuri de distantare sociala mult mai devreme. Un lucru care se poate modela. (…)

„Undeva pe 25 aprilie – 30 aprilie (+-5 zile) vom trece de 1000 de decese. Vârful cazuri in spital si carantina cu simptome grave va incepe cam pe 7-9 aprilie si va dura pana in 15 mai. Dupa 15 mai vom scadea sub 5000 de oameni in spitale si carantina.

Ziua cu cei mai mult oameni in spitale va fi aproximativ intre 17-25 aprilie. Cu aproximativ 8535 oameni in spitale si carantina dar cu simptome grave. In perioada de peak vom avea cam 35-40 de decese pe zi.

Un om-cheie din Guvern face această dezvăluire

La 1 iulie ma astept sa fi declarat deja epidemia invinsa. Cu cateva cazuri noi declarate pe vremea aia. Sau aproape nici unul. La 1 iulie cand vom fi invins, vom avea aprox 2657 decese”, a scris Bogdan Micu.

„In general daca ma iau dupa Italia si extrapolez la Romania cifrele tind sa se dubleze. Deci daca vreti scenariu pesimist inmultiti cu doi cifrele de mai sus. Mai rau de atata e foarte improbabil sa fie. Dar, durata ramane aceeasi. Doar parabola e mai inalta.

Ps: Azi modelul meu zice 2756 de infectati cu 112 decese. Si sunt de fapt 2738 infectati si 107 decese”, a mai scris el. site news

Lasă un răspuns