Kylian Mbappe i-a trimis tricoul purtat în ultimul meci, din Ligue 1, unei asistente medicale din China, o fană înrăită a echipei Paris Saint Germain!

Este o poveste pe care o asistentă medical de la Spitalul din Wuhan a trait-o cu mare emoție… ”Aici, la Wuhan, Spitalul pentru boli infecțioase a devenit imediat un camp de luptă, împotriva primei epidemii. Eu lucrez la Terapie intensive și toți colegii mei s-au alăturat acestei lupte, fără multe vorbe. Totul este furtunos, pentru că focarul a crescut foarte rapid numărul de pacienți. Dar nu ne putem teme, ci doar să mergem înainte”, spunea asistenta medical chineză Sai Yan Hong.

În viața particular, Yan Hong este o mare amatoare de fotbal – am aflat că întreaga ei familie a urmărit cu entuziasm Cupa Mondială din Rusia, din 2018, fiind și mai bucuroasă când Franța a cureit trofeul. Cu această ocazie, a aflat de una din cele mai valoroase echipe de club din Hexagon, Paris Saint Germain, devenind o mare fană a grupării din Paris.

Îi știu și pe Neymar, și pe Golden Boy, și pe Di Maria…

”Știu că aici evoluează Neymar, un fotbalist ce are în ochi și stelele și marea, apoi îmi place de Super Golden Boy Mbappe, de Angel Di Maria, de puternicul Cavani și chiar de Draxler, care zâmbește ca un iepuraș”, îi caracteriza asistenta pe fotbaliștii ei preferați. În mai multe rânduri, Sai Yan Hong a purtat o rochie în culorile echipei de fotbal pariziene, purtând și un mesaj de încurajare pentru China.

Nu mica i-a fost mirarea, când, la ultimul meci din Ligue 1, Paris Saint Germain a apărut cu același mesaj de susținere, STAY STRONG CHINA, spre marea bucurie a lui Sai Yang Hong! ”În calitate de de fan al echipei am primit un cadou special din Franța, tricoul cu care Mbappe a jucat în ultimul meci, având aceeași încurajare pentru China. Acest lucru mă emoționează și mă încântă mult”, a mai spus asistenta.   

Lasă un răspuns